Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az elmúlt hét esszenciája

2010.05.09

A Születés Hete élményeiről:

 

Óriási érdeklődés volt az Univerzum több pontjáról, amikor meghallották, hogy előadásokat tartok a héten, sőt többször is! Ám én fenntartottam az emberi tapasztalóknak a helyet. Nem kellett volna...

Első alkalommal a várandósság alatti táplálkozásról, illetve a testtudatosság fontosságáról beszéltem a jelenlévő egy, azaz 1 főnek. ezt mondhatnám elkeserítőnek, hiszen nem úgy látszanak a mai gyermekáldásra készülők, mintha nagyon tudatosak lennének. Ám én igyekeztem abból a szempontból megközelíteni, hogy személyes terápiás ülést folytathatok a gyermeket még csak tervező hölggyel, így abszolút a testi/lelki alkatához tudtam mérni mondandómat.

Másnap, pénteken viszont a rajongómmá emelkedett hölgy mellé még becsatlakoztak kismamák. A vicces az volt, hogy utánam a feleségem tartott volna előadást a születésprogramozásról, de ő éppen a négy kölyökre vigyázott, így én tartottam meg ezt a konzultációt is, és nagy örömömre teljes elégedettséggel, és ami a legfontosabb; önmagukra, nőiségükre, anyaságukra, apaságukra kicsit büszkébben nézve távoztak.

Minden cikkemet olvasót megnyugtatok, aki a forgalmi dugó miatt nem ért oda az előadásra, hogy testtudatosság témájú könyvemben a fentebbi témákat újfent kivesézem. Egyelőre magyarul és szíriuszi nyelven tervezem, de a kereslettől függően a roma fordítás és a héber is bejátszhat.

No,ennyi... nem lehet mindig nagy mondatokkal beszélni...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.