Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hajlékonyság

2010.02.11

Hajlékonyság

Kép

Rengeteg elolvasott könyvemen és meghallgatott tanításon túlmutat az a személyes tapasztalás önnön képességünkben, amelyet besűrítve átéltem, illetve folyamatosan átélek az eltelt tízegynéhány naptól mostanáig.

A változás és a csoda kézzel fogható élményét egyetlen tényező indította útjára; a kitartásom, a hit cselekedeteim helyességében. Nem szellemi tapasztalásokban, szívbizsergető érzésekben, vagy gyarapodó anyagiakban nyilvánult meg az egyetemes rendből fakadó kegyelmi állapot, hanem ezek mindegyikében.

A legcsodálatosabb, hogy nem érzem a végét sem időben, sem térben, mert megengedtem magamnak magammá lenni. Ez nem egy laza döntést jelent, hanem kőkemény (vagy vízlágy-erejű:) törekvést a tudatos életre!

Ami még a csoda szóval sem leírható értéke, hogy minden körülöttem élő (nyitott!!!) lény részesül ebből.

A neheze az, hogy a bezártak és önáltatók olyan tükröződéseket kapnak, amelyek felhozzák elfojtott félelmeiket, vágyaikat, fájdalmaikat. Aki a természetes folyamattal, tehát a tanulással, tapasztalással nem sodródik együtt, az a saját vágyai, tükröződései fogják elnyelni. Ezt látva a szeretet súllyá válik, de a tudatosság megőrzésével édes teherré.

Kép

Kívánom és hiszem, hogy mind megélhetjük ezt minden pillanatban. És mikor lenne a legjobb idő elkezdeni a változást, mint most, a választási kampányolás égett műanyag-szagában. Az erőteljes egyensúlytalanság serkenti a fény felé törekvést.

Kép

Hajrá!

ui.: Ma voltak nálunk először kopogtató-céduláért (Fidesz-KDNP) {Zsidesz/KöDmöNPolitika}:)

Az egyik úgy nézett ki, mint egy állástalan háziorvos, a másik pedig alighanem F. Engels rokona lehetett:)

Amennyiben jönnek még, leírom őket is. Ez nem politizálás, hanem vicc! (De tényleg az, nem?!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.