Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


KÖNYVAJÁNLÓ

2010.03.25

Kistelki Géza:Az aranylemezek üzenete -Eredetkutatás,egyetemes tanok,kozmikus kapcsolatok, Szíriusz, Arvisura-világkép,szellemi gyakorlatok,magyarság

Kép

Magyar Adorján:Ősműveltség -Magyarság,ősmagyar tanok,nyelvészet,szellemi tanítások, embertan,néprajz,egyetemes törvényszerűségek

Kép

Molnos Angéla:Magyarító könyvecske -Tisztább magyar beszéd, más eredetű szavak magyar megfelelői

Kép

Bakos Attila:A Duna evangéliuma -A magyarság őstanainak a védikus kultúrkörrel való kapcsolódása

Kép

David Howarth:Tahiti, az elveszett paradicsom -A  polinéz szigetvilág gyöngyszemének 18-20.sz.-i rémtörténetén keresztül betekintést nyerhetünk korunk gondolkodási sémáiba, megoldásaiba és félelem/harag/negatív emóciók és elfojtások bugyraiba. Ne feledjük, minden nép egyszer élt olyan egységben és békében, mint a tahitiak! Így talán megvilágíthatunk egy jövőbeni kiutat is. Nekem ösztönzést adott és új meglátásokat.

Kép

Juvan Sesztalov:Medveünnep közeledik-Egy vogul mesélő szemén át feltárul rokonaink hitvilága.Alapos,és egyben kedves könyv,mely sokat adhat minden,múltját kereső magyarnak is. Nem csak mese!

Kép

Woody Allen:Mellékhatások-Zseniálisan bolond és szorongásosan önző ember,de ha szókincst szeretnél és megismerni a nyugati civilizáció rákfenéit (hogy ne sétálj beléjük),akkor nála egyben megtalálod,és ráadásul végigröhögöd az egészet.

Kép

Agnes Golenya Purisaca:Az Aranyasszony útja-Kiváló szókinccsel és képi nyelvvel megáldott írónő első könyve a saját tapasztalatairól Dél-Amerikában. Végre a közönség számára érthető és elérhető módon tudósít a Móricz János elindította, világméretű őskutatásról. Rávilágít magyarságunk legmélyebb gyökereire, itt a Földön.

Kép

Antione de Saint-Exupéry: Az Ember földje-Ez a könyv bizonyítja, hogy nem kell keletre mennünk, hogy megvilágosodatt mesterekre leljünk. Itt élnek közöttünk, és tanítanak...akár az életük árán is!

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.