Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért nem félek

2010.03.09

Miért nem félek

Kép

Egyre inkább olyan világ alakul körénk, ahol csak a napról-napra megélés, valamint az anyagi vágykielégítés az egyedüli értékmérők. Ám ez csak azokat zavarja igazán, akikben elfojtva megvan ugyanez a vágy.

Elkerülhetetlenül ébrednek ezzel egy időben azok, akik felismerik végtelen-részeiket, és pillanatnyi teljesség-élményüket igyekszenek időtlenné tenni. Ők is testben vannak, felismerik annak szükségleteit, de eszközként és nem célként használják.

Az ébredők miatt lesz egyre durvább a külső világ, hiszen fogyasztókat, rabszolgákat veszít el a rendszer, és mivel nem a Világegyetem törvényeivel áll összhangban, szükségképpen nem képes önfenntartásra. Folyamatos erőelszívással képes látszat-létét táplálni.

Eljön a pillanat, ha te is akarod(!), amikor fentről tudsz ránézni az életre, mindenre. az átváltás pillanatában feltisztulnak a félelmek, de amikor távoznak, újra át kell élned őket. Itt dől el, hogy tudsz-e élni a neked felajánlott hatalommal, vagy hagyod leesni rezgésedet, és igyekszel a biztonságos látszatba visszailleszkedni.

Ha kiállod e megmérettetést, akkor élni kezd benned az örökkévaló éned ezen a síkon is, felébredve mozdulatlan álmából. Ekkor már nem fog fájni, ha együtt érzel a szenvedőkkel, nem lesz lényeges, hogy elfáradsz-e, eljutsz-e helyekre. Nem fog kelleni a szertartás, hogy jobban működjenek az erők, csakis önmagad kedvéért.

Tisztelni és félni fognak tőled. Irigyeid és szeretteid lesznek. De ezek a dolgok nem fognak eltéríteni a nyílegyenes ösvénytől, mely önnön teljességébe visz. A lépés repüléssé, a gondolatok elsuhanó széllé válnak. Végül a tested is széllé válik, mely elsuhan melletted. És nem fogsz gondolni emberekre, állatokra, életre, mert nem fog kelleni rájuk gondolni, hiszen olyan élénken élnek majd benned, ahogy valójában nem is mernek.

Repülni tanulásod kezdetén többször fogsz visszaesni, de ha bátor és kitartó leszel, akkor a bolygókkal, azok szellemi lényegével, istenekkel fogsz együtt kerengeni a teremtés-mandalában. 

És amíg ezt testben teszed, lehetsz akárhol, ott lesz benned az örök felismerés biztonságos öle, majd idővel köréd szerveződik a világ.

Kép

Lépj hát!...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.