Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ősműveltségtől masszázstechnikáig

2010.01.22

Ősműveltségtől masszázstechnikáig

 

Ezt a gondolatot már három-négy éve szeretném kiírni magamból, de valahogy eddig aggódtam a visszajelzésektől. Mára ez nem érdekes, hiszen annyi dolga van az útján járónak a korszakváltás erőátrendeződései okán, hogy nem ér rá mások visszajelzéseivel foglalkozni. Az legyen fontos nekik...

Igyekszem nem megmagyarázni, amit leírok, mert tapasztalataim szerint a magyarázatok vonzzák a kérdéseket. Ez egy felismerés, így kezeld te is, kedves olvasó (akkor is, sőt leginkább akkor, ha érdekelt vagy a dologban)!

Amikor Ataisz birodalma elsüllyedt, és szétvándoroltak a népek, nemzetségekre bomolva, a szélrózsa minden irányába, voltak, akik a szigetté zsugorodott területeken maradtak, illetve több hullámban Ázsia (főként India), valamint Amerika felől visszatértek a visszahúzódó Nagyvízen (Csendes-óceán).

Ők akkor még tisztán őrizték az ősműveltség aranykori tudását. Ez nem csak a világegyetem titkaira, erőáramoltatásra, írásra, beszédre, jelkép-rendszerekre, hanem a mindennapok életütemére is vonatkozott.

Mivel körülbelül 40.000.km2-nyi területen, egymástól akár 1000 mérföldre éltek, megdöbbentő, hogy nyelvük és hitviláguk apróbb eltéréseken kívül (maori: whare /ejtsd:fháre/, rapanui: hare /ejtsd: háre/, szamoai: pale /ejtsd: pále/= ház; főisten: Tangaroa, Tanaloa, Kanaloa, Tane, Kane) megmaradt majdnem eredeti formájában.

Tudásukat ugyanakkor titkosították, és az arra szomjazókat nagyon kemény próbák és válogatás után avatták bölcsességükbe. Ennek oka, hogy emlékeztek; a korlátlan tudásvágy pusztította el (mindannyiszor!) a civilizációjukat.

Kép

 

Az óceániai szigetvilágban írás csak emlékezet szinten lévén (lásd: Húsvét-sziget: rongorongo képrovások), szóbeli átadásokkal, illetve mozdulatokkal adták meg a tanítványnak a szükséges segítséget önkeresésében. Így a mozdulatokon keresztül olyan óriási, magas rezgésű erőt tudtak áramoltatni, hogy azonnali kézrátételes gyógyítással a legszövevényesebb betegségeket szüntették meg.

Fontosnak tartom, hogy ilyen hosszú bevezető legyen pár sorom előtt.

Mára nagyon divatossá lett Magyarországon is a maori közvetítéssel hozott, hawaii Huna-tanon alapuló Ma-Uri masszázstechnika. Volt szerencsém többször, több ember által kipróbálni, és amellett, hogy én mit tettem hozzá élményeimhez, láttam, ahogy sok alkalmazóját szó szerint darabokra szedi (mint egy sámántechnikától elvárható), úgy, hogy az illető meg van róla győződve, mennyire jól csinálja a dolgát!

Pedig ez a lényeg, hogy nem megszünteti a személyiséget, hanem rajta keresztül rezeg át az erő. Így rögtön kiválik, ki használja szellemi és ki anyagi/látszat növekedésre. Ezt azért alkották meg ezer évekkel ezelőtt ilyen módon, hogy még véletlenül se ismétlődjön meg a világkatasztrófa; aki önmagát erősíti: önmaga által fog elveszni, aki másokat tisztít, önmaga által fog megtisztulni.

Kép

 

Ezért kérek mindenkit, akinek köze volt, van, lesz a Huna (Hun!) bölcsességhez, a legnagyobb (nem csak látszólagos!) alázattal közeledjen ehhez a szellemi úthoz.

Áldás-OM

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.